Mediator Almere

Maak de juiste keuze als u op zoek bent naar een mediator in Almere. Als u in uw bedrijf te maken krijgt met conflicten die zich zonder tussenkomst niet laten oplossen of niet op een manier die welke partij dan ook gunstig is dan kan een bemiddelaar uitkomst bieden. De sfeer op het werk is van groot belang voor de productiviteit. Dit is niet zomaar gezegd, er zijn cijfers die het belang van een goede werksfeer benadrukken. Cijfers die er niet om liegen. Een ongemotiveerde werknemer zal al gauw tot 25% minder productief zijn. Nog schokkender is het als we nagaan dat 70% van al het ziekteverzuim vaak te maken heeft met een arbeidsconflict of een dreigend conflict. Ook als het gaat om ontslag kan een bemiddelaar een rol spelen die gezien het alternatief sterk kostenbesparend is. Geen juridische rompslomp en goede afspraken waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Dat is wat wij u als de mediator voor uw onderneming in Almere kunnen betekenen. Wij zijn Present24 en wij bieden mediation waarbij de oplossing en niet het conflict centraal staat. Een innovatieve en inspirerende werkwijze. Wij stellen ons altijd onafhankelijk en objectief op. Het doel is om uiteenlopende belangen te vertalen naar afspraken die iedere partij als gunstig ziet. Samen weer verder.

Een deskundige en ervaren mediator voor uw bedrijf in Almere

De keuze voor een mediator in Almere biedt u dan ook de nodige voordelen. Voordelen die wij nog eens benadrukken. Van onze bemiddelaars mag u het nodige verwachten. Enkele kenmerken:

  •  Deskundigheid die wordt gecomplimenteerd met uitgebreide ervaring
  •  Erkend door de overheid en de rechtspraak
  •  Wettelijke geheimhouding en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd
  •  Objectief en onafhankelijk

Als mediator voor u in Almere zijn wij ook gecertificeerd als online bemiddelaar. Via ons eigen online platform kunnen wij op innovatieve wijze onze diensten aanbieden. Ook hierin bieden wij meerdere mogelijkheden.

Een effectieve mediatior in Almere

Een mediator die wij voor u inzetten in Almere zal u gegarandeerd een succesvolle mediation aanbieden. Het enige wat wij van de betrokken partijen vragen is inzet en de wil om bij te dragen aan een functionele oplossing voor alle betrokkenen.

Maatwerk voor uw bedrijf bij mediator in Almere

Ook al kunnen verschillende arbeidsconflicten op een soortgelijke situatie omschreven worden is ieder bedrijf anders. Wij begrijpen dit en zullen onze diensten af stemmen naar uw situatie. Wilt u weten wat een mediator van Present24 voor uw organisatie in Almere kan betekenen? Kijkt u rustig verder rond op de website.

Of neem contact met ons op, wij lichten u graag vrijblijvend in over de mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen