Mediator Amsterdam

De keuze voor de dienstverlening van een mediator in Amsterdam wordt vaak als laatste optie gezien. Toch kan een bemiddelaar u meer winst geven dan in eerste instantie denkbaar is. Als we eerlijk zijn dan moeten we onderkennen dat arbeidsconflicten onvermijdelijk zijn. het is menselijk om incidenteel in een conflict verwikkeld te raken. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Ten minste zolang de emotie niet teveel oploopt en het probleem dat de oorzaak van het conflict is overzichtelijk blijft. Als er sprake is van een arbeidsconflict waar de betrokken partijen niet tot een oplossing kunnen komen zonder tussenkomst van een derde dan is het belangrijk dat u de juiste mediator inschakelt voor uw onderneming in Amsterdam.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: Present24. Wij zijn een deskundig en ervaren mediationbedrijf dat altijd oplossingsgericht is. Wij streven ernaar om de verschillende belangen te vertalen naar pragmatische afspraken die door alle betrokken partijen als gunstig worden gezien. Ook als u op zoek bent naar een mediator voor uw onderneming in Amsterdam zijn wij te benaderen. Maakt u ook gebruik van innovatieve, inspirerende en objectieve benadering. Voorkom juridische problematiek, vermijd de verspilling van tijd en energie en bespaar op de kosten.

De juiste mediator ook voor u in Amsterdam

De cijfers met betrekking tot arbeidsconflicten zijn verontrustend. Een ongemotiveerde medewerker zal al gauw 25% minder productief zijn. Het is gebleken dat 70% van ziekteverzuim te wijten valt aan een (sluimerend) arbeidsconflict. Laat staan de ellende die zowel werknemer als werkgever kunnen ervaren als er sprake is van een (aanstaand) ontslag. Onze mediator zal u in Amsterdam een onafhankelijke en objectieve bemiddeling aanbieden. Dit kan in directe zin ervoor zorgen dat er voor alle partijen wordt gezocht naar de meest optimale oplossing. Waarom zou u afscheid nemen van een ervaren medewerker als deze weer gemotiveerd kan worden. Waarom zou u als werknemer niet met behulp van een bemiddelaar het gesprek met uw werkgever aangaan.

Kerngebieden mediator Amsterdam

Wij onderkennen drie kerngebieden waar een mediator zich mee moet bezig houden voor uw onderneming in Amsterdam. Deze zijn:

  •  Re-integratie
  •  Ontslag
  •  Ziekteverzuim

Wij beschikken over de deskundigheid, maar ook de ervaring om deze onderwerpen effectief en afgestemd naar uw situatie te benaderen.

Present24: innovatieve mediator Amsterdam

De voordelen en kwaliteiten die wij in huis hebben worden elders op de website verder uit de doeken gedaan. Kort samengevat zijn al onze bemiddelaars opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Dit garandeert onze professionaliteit en uitgebreide kennis. Ook bieden wij u een online bemiddeling via ons eigen online platform. Een traditionele bemiddeling is uiteraard altijd mogelijk.

Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen