Mediator Arnhem

Er is altijd een oplossing, als u de keuze maakt voor de juiste mediator Arnhem. Conflicten zijn in het leven niet te vermijden. Dit is ook waar in het bedrijfsleven. Op zich hoeft dat niet direct een groot probleem te zijn. Zolang als de betrokken partijen in staat zijn om zich te voegen aan elkanders zienswijze. Maar als een conflict in de aard driegt te escaleren of voorbij dit punt is dan kan een oplossing ver weg lijken of zelfs onmogelijk. De praktijk leert ons dat deze situaties zonder tussenkomst vaak een ongelukkige climax kennen of misschien nog wel erger door blijven sluimeren. Iedere onderneming heeft te maken met onvermijdelijke derving. Met de juiste mediator voor u in Arnhem hoeft een arbeidsconflict daar niet toe gerekend te worden.

Als het u gaat om professionele, deskundige en ervaren mediation dan bent u bij ons aan het juiste adres: Present24. Wij zijn een oplossingsgericht bedrijf. Waar anderen problemen zien, zien wij kansen. De kern van onze werkzaamheden kunnen omschreven worden als het samenbrengen van tegenstrijdige belangen tot een gezamenlijk doel. Wij werken op innovatieve en inspirerende wijze. Een conflict moet natuurlijk serieus genomen worden. Maar dat betekend dat het een hoofdrol moet innemen, die positie is voorbehouden aan de oplossing.

Present24: Mediator Arnhem

Wij zijn een landelijk opererend bedrijf. Dit kan op een klassieke wijze worden opgevat. Daarmee bedoelen wij de traditionele vorm van bemiddeling. Face to face en alle afspraken worden schriftelijk gecommuniceerd. Maar we beschikken ook over een eigen online platform. Deze innovatieve benadering maakt het u wel erg makkelijk om gebruik te maken van een mediator voor u in Arnhem. Het gehele mediationproces kan online verricht worden. U heeft dan 24/7 toegang tot uw dossier. Het zorgt voor een korte doorlooptijd en iedere deelnemer is eerder geneigd zich actief in te zetten. Een hybride vorm is natuurlijk ook mogelijk.

De gebieden waarin wij actief zijn in ons aanbod aan mediaton

Met betrekking tot arbeidsconflicten zijn er drie gebieden waarin wij onderscheid maken. U kunt denken aan:

  •  Ontslag
  •  Ziekteverzuim
  •  Re-integratie

Dat deze gebieden onderling vaak met elkaar te maken hebben betekend dat wij ieder traject volledig kunnen bemiddelen als de mediator voor u in Arnhem.

Ook voor u zijn wij de mediator in Arnhem

Niet alleen zijn onze bemiddelaars ervaren en deskundig, maar ze zijn ook opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Onze dienstverlening wordt erkend door de overheid en de rechtspraak. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk handelen.

Wilt u weten wat een mediator van Present24 voor uw onderneming in Arnhem kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen