Mediator Groningen

Zoekt u een mediator voor uw onderneming in Groningen? In ieder bedrijf is er weleens sprake van een conflict tussen medewerker en werkgever. Als beide partijen elkaar toch weer weten te vinden en samen tot een oplossing kunnen komen dan is dat natuurlijk ideaal. Echter zijn er soms arbeidsconflicten die (dreigen) te escaleren. In zulke gevallen kan het onderling tot een oplossing komen vaak onmogelijk zijn zonder tussenkomst van een derde. Dan is het natuurlijk wel van belang dat die derde onafhankelijk, objectief en deskundig weet op te treden. In andere woorden is een professionele mediator voor uw onderneming in Groningen soms van groot belang.

De verschillende arbeidsconflicten waar een bedrijf mee te maken kan krijgen vertalen zich in de praktijk als een kostenpost. Niet alleen financieel, maar ook tijd en energie gaan verloren. Als de emotie te hoog oploopt is het moeilijk om een pragmatisch standpunt in te nemen. Om ieder arbeidsconflict tot een ideale oplossing te laten komen bent u bij ons aan het juiste adres: Present24. Wij bieden maatwerk in ons aanbod aan mediation. Verschillende bedrijven kunnen met hetzelfde conflict te maken hebben wat zich in de praktijk toch heel anders uit. Onze medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig, maar ook ervaren. Wij bieden een innovatieve en inspirerende mediation die altijd oplossingsgericht is.

Een Mediator van Present24 ook voor u in Groningen

We leven in een tijd waar afstand er vaak niet meer toe doet als er maar een internetverbinding is. Wij opereren landelijk. Dit betekend dat wij ook als mediator voor uw onderneming in Groningen kunnen optreden. De mogelijkheden kunnen dan op drie verschillende manieren worden aangeboden. Zo maken wij gebruik van ons eigen online platform. Dit platform geeft u de kans om volledig online gebruik te maken van een mediator voor u in Groningen. Veilig en u kunt altijd uw dossier benaderen. De voordelen laten zich raden. Een snellere doorlooptijd, een grotere bereidheid om deel te nemen en het bespaart tijd. Daarnaast is een hybride vorm mogelijk of compleet offline(traditioneel).

Present24: specialist in mediation Groningen in:

De meest gangbare oorzaken van een arbeidsconflict worden ondervangen in onze dienstverlening. Als wij optreden als mediator voor u in Groningen dan kunt u ons inschakelen voor bemiddeling bij:

  •  Ontslag
  •  Ziekteverzuim
  •  Re-integratie

Mediator Groningen: Present24 de specialist in Groningen

Al onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Ze zijn dan ook allemaal opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Dit verzekerd u van een dienstverlening die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet en mag ook gezien worden als een bewijs van deskundigheid.

Wij zijn per definitie oplossingsgericht. Onze dienstverlening kan u kosten, tijd en energie en juridische problemen besparen en voorkomen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen