Mediator Maastricht

Een mediator kan uw onderneming in Maastricht voorzien van een onmisbare dienstverlening. Het zal u niet verbazen dat iedere organisatie weleens te maken krijgt met conflicten op de werkvloer. Dit is zeker geen ondenkbaar scenario en vaak genoeg zijn de betrokken partijen in staat om dit onderling op te lossen. Maar er zijn ook arbeidsconflicten waarvan de precieze aard niet gelijk duidelijk is. Het kan zijn dat de emoties te hoog oplopen of dat dat dreigt te gebeuren. In zulke gevallen kan een arbeidsconflict proporties aannemen waarvan de gevolgen staan voor een grote schadepost. Niet alleen op het gebied van de productiviteit en mogelijke financiële consequenties, maar ook als het gaat om een gevoel van welbevinden. De juiste mediator deze problematiek voor u in Maastricht effectief bemiddelen. Ervoor zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt waarmee alle betrokken partijen uit de voeten kunnen. Een dienstverlening die zich in alle opzichten laat bewijzen als voordelig. Helemaal als met het alternatief daartegen overzet.

Als u op zoek bent naar een deskundige en ervaren mediator voor u in Maastricht dan ontdekt u die bij ons: Present24. Wij staan voor u klaar met een dienstverlening die gegarandeerd resultaat zal geven. Onze dienstverlening is volledig vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Op objectieve en onafhankelijke wijze benaderen wij het conflict. Maar het is de oplossing die bij ons centraal staat.

Effectief en innovatief, mediator Maastricht

Bij Present24 bieden we uiteraard een traditionele benadering als het gaat om bemiddeling. Face to face en alle correspondentie schriftelijk. Maar ons eigen online platform biedt de nodige voordelen in zeer veel situaties.

  •  Een snelle doorlooptijd
  •  24/7 toegang tot uw eigen dossier
  •  Een sterkere motivatie tot participatie

Ook een hybride vorm bieden wij aan.

Ervaren en deskundige mediators in Maastricht

Een mediator voor uw bedrijf in Maastricht moet voldoen aan bepaalde criteria om succesvol te zijn. Al onze bemiddelaars zijn opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut ). Op zijn minst mag u de volgende kwaliteiten verwachten van onze bemiddelaars:

  •  Een grote betrokkenheid bij de situatie en een oplossingsgerichte attitude
  •  Wettelijke geheimhouding en een vertrouwelijke houding
  •  Deskundig, ervaren en beschikkend over alle relevante kennis

Mediator Maastricht: altijd maatwerk bij Present24

Ook al zijn veel conflicten overeenkomstig te omschrijven zijn ze in de aard compleet verschillend van elkaar. Het zal u dan ook niet verbazen dat een mediator van ons voor u in Maastricht maatwerk zal leveren. Een unieke aanpak die erop gericht is om zo snel en zo goed mogelijk tot een conclusie te komen.

U kunt ons altijd benaderen voor vragen of meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen