Mediator Rotterdam

Wilt u een arbeidsconflict omzetten naar pragmatische afspraken die ieders belangen behartigen, dan is een mediator voor u in Rotterdam de juiste keuze. Als er sprake is van een conflict op het werk dan betekent dat niet gelijk een groot probleem. We zijn tenslotte allemaal mensen en dat het af en toe botst is onvermijdelijk. Maar als een arbeidsconflict disproportioneel wordt of dat dreigt te gebeuren dan is het vinden van een oplossing een prioriteit. Dit kan problematisch zijn of zelfs onmogelijk als de emoties te hoog oplopen. Een heldere communicatie is een vereiste om tot een oplossing te komen. Dat betekent ook dat onderliggende factoren die aan de basis van het conflict liggen naar voren moeten komen. De consequenties van een arbeidsconflict mogen niet onderschat worden. De keuze voor een mediator voor u in Rotterdam kan staan voor meer winst en voordelen dan misschien in eerste instantie zichtbaar zijn.

Bij Present24 bieden wij deskundige bemiddeling gebaseerd op kennis en uitgebreide ervaring. Wij staan voor een innovatieve en inspirerende werkwijze waarbij een objectiviteit gegarandeerd is. Volkomen onafhankelijk treden wij op om alle uiteenlopende belangen samen te brengen tot afspraken waarin alle partijen zich herkennen. Bij ons staat niet het arbeidsconflict, maar juist de oplossing centraal.

Mediator Rotterdam: een innovatieve aanpak door Present24

Er zijn drie kerngebieden waarvoor wij kunnen optreden. Ontslag, ziekteverzuim en re-integratie. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze gebieden vaak overlappend zijn. Dit duid op een vaak complexe aard van het arbeidsconflict. Het is dan ook noodzakelijk dat een mediator voor u in Rotterdam over de nodige vaardigheden beschikt. Van onze bemiddelaars mag u minimaal het volgende verwachten:

  •  Ervaring en deskundigheid
  •  Erkenning door de respectievelijke overheidsorganen
  •  Gegarandeerde geheimhouding en vertrouwelijkheid
  •  Objectief en onafhankelijk handelen

Een innovatieve bemiddeling door mediator Rotterdam

Bij Present24 zijn we onderscheidend in meer dan alleen het aanbieden van effectieve bemiddeling. Wij maken ook gebruik van een eigen online platform. Dat betekend dat u puur online gebruik kan maken van de diensten van een mediator in Rotterdam. De voordelen hiervan laten zich raden:

  •  Een snelle doorlooptijd
  •  Een grote bereidheid tot participatie
  •  24/7 toegang tot uw dossier

Ook al staat een online bemiddeling voor de nodige voordelen kan in het sommige situaties beter zijn te kiezen voor een traditionele bemiddeling. Ook dat bieden wij naast een hybride vorm.

Gegarandeerd succes met een mediator van ons voor u in Rotterdam

De tussenkomst van een onafhankelijke en objectieve bemiddelaar kan het middel zijn om een vastgelopen conflict om te zetten in afspraken waar alle betrokkenen zich in herkennen. Het voorkomt onnodige kosten, het bespaart tijd en het scheelt energie. De voordelen die een mediator u in Rotterdam kan geven gaan verder dan alleen pragmatische winst. Ook het welzijn van de partijen is ermee gebaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen