Mediator Zoetermeer

De keuze voor een mediator in Zoetermeer vaak de juiste optie. Dat er conflicten kunnen ontstaan op het werk is geenszins een verrassing. We zijn tenslotte allemaal mensen en dat we onderling soms in een strijd verwikkeld raken is dan wel vervelend, maar normaal. Althans zolang het conflict binnen reden blijft. Als de emotie te hoog oploopt en de oorzaak van het arbeidsconflict vertroebeld raakt dan kan het bereiken van een passende oplossing zeer moeilijk zijn zo niet onmogelijk. Als dit gebeurd dan is geen van de betrokken partijen daarbij gebaat. Arbeidsconflicten die escaleren voorbij het punt dat er nog samen om de tafel gezeten kan worden leiden tot problemen die zeker niet onderschat mogen worden. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt dan kan een mediator voor u en de andere partij in Zoetermeer een reddingsboei zijn.

En dat is precies wat wij kunnen aanbieden: Present24. Wij zijn een ervaren en deskundig mediationbedrijf. Onze aanpak wordt afgestemd naar uw specifieke situatie. Wij treden echter altijd objectief en onafhankelijk op. Ook al nemen wij de oorzaak van het conflict zeer serieus is het de oplossing die bij ons centraal staat. Onze innovatieve en inspirerende aanpak geeft alle betrokkene de meest ideale uitkomst als oplossing van het conflict.

Mediator Zoetermeer: de voordelen

Zoals al aangekaart mogen de gevolgen van een geëscaleerd arbeidsconflict niet onderschat worden. 70% van alle ziekmeldingen hebben vermoedelijk te maken met een (sluimerend) arbeidsconflict. Een medewerker die vanwege een conflict ongemotiveerd is zal al gauw 25% minder productief zijn. Daarnaast heeft deze problematiek een uiterst negatieve werking op het algemene moraal. In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot ontslag wat dan weer kan leiden tot de nodige juridische zaken. Kostbaar zowel financieel als qua tijd en energie. Als wij optreden als uw mediator voor u in Zoetermeer dan kunnen we in alle gevallen zorgen voor een oplossing die alle betrokken partijen het meeste voordeel geeft. Ook als het aankomt op het ontbinden van het arbeidsovereenkomst zijn wij in staat om effectief te bemiddelen.

Present24: Innovatieve aanpak mediator Zoetermeer

Bij Present24 beschikken we over ons eigen online platform. Zo kunnen we nog makkelijke landelijk opereren. Dit platform heeft ook voor u de nodige voordelen. Zo kunt u 24/7 bij uw dossier, verloopt het proces vaak een stuk vlotter en zijn mensen eerder geneigd actief te participeren in de bemiddeling. Zo kunnen wij snel en even effectief als mediator voor u in Zoetermeer optreden.

Gegarandeerd resultaat, wij zijn dé mediator voor u in Zoetermeer

Alle bemiddelaars van Present24 zijn opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Dit garandeert de vakkundigheid en de erkenning van verschillende instituten met betrekking tot onze dienstverlening. Wij beschikken daarnaast over uitgebreide ervaring en bieden u dan ook gegarandeerd succes als wij als uw mediator in Zoetermeer optreden.

U kunt gerust contact met ons opnemen om uw mogelijkheden te bespreken. Ook voor u staan we klaar.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen