Mediation arbeidsconflict

Wat kan Present24 betekenen bij mediation arbeidsconflict? Dat onderlinge conflicten op het werk niet altijd te voorkomen zijn is een feit. Maar als het arbeidsconflict dreigt te escaleren of als het al uit de hand gelopen is dan kan mediation een oplossing bieden. Er zijn natuurlijk verschillende aspecten die aan de basis liggen bij een conflict. Verschillende uitgangspunten, belangen en ook de emotie kunnen er voor zorgen dat een conflict zonder tussenkomst geen goede conclusie zal kennen. De gevolgen hiervan mogen niet onderschat worden. Spanningen op het werk dragen bij aan meer ziekmeldingen en verminderde productiviteit. Er is echter geen reden om het zo hoog op te laten lopen. Door gebruik te maken van de juiste bemiddelaar is het vinden van de juiste oplossing waar alle betrokken partijen mee gebaat zijn gegarandeerd.

Die bemiddelaar ontdekt u bij ons: Present24. Wij zijn een bedrijf die ervaren professionele mediators kan inschakelen om de conflicten die u arbeidsmatig tegenkomt om te zetten in kansen. Wij werken om tot een effectieve oplossing te komen die u snel mag verwachten. Een duurzame oplossing waar werknemer en werkgever zich in herkennen is wat wij bieden.

De voordelen van Present24 bij mediation arbeidsconflict?

Ieder bedrijf heeft wel eens te maken gehad met interne conflicten. Het hoort bij de menselijke aard. Maar als deze problemen voorbij een bepaald punt zijn, als het vertrouwen is geschaad en er geen open communicatie meer is kunnen de gevolgen zeer zwaar wegen. In de praktijk blijkt dat gemiddeld 70% van ziekmeldingen te maken hebben met een arbeidsconflict. Een ontevreden werknemer zal gemiddeld 25% minder productief zijn. Als werkgever valt er met de juiste vorm van mediation bij een arbeidsconflict veel winst te behalen.

Maar ook de werknemer is hiermee gebaat. Met plezier weer naar het werk gaan heeft natuurlijk ook een positieve uitwerking in de privésfeer.

Onze mediators voor mediation arbeidsconflict

Alle bij ons werkzame bemiddelaars zijn opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Zo kunt u er van uitgaan dat onze medewerkers voldoen aan:

  •  Ervaren en deskundig
  •  Erkend door de overheid en de rechtspraak
  •  Gebonden aan een wettelijke geheimhouding en dus per definitie vertrouwelijk
  •  Onafhankelijk en objectief

 Gegarandeerd succes bij mediation arbeidsconflict

Naast onze gedreven professionals maken wij gebruik van een online platform voor onze mediation bij een arbeidsconflict. Dit onlineplatform kan uitsluitend gebruikt worden, dus mediation die puur online is of in hybride vorm. Uiteraard is een traditionele vorm zonder dit platform ook mogelijk.

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen