Mediation bij arbeidsconflict

Snelle mediation bij arbeidsconflict kan veel problemen oplossen voordat zij uit de hand lopen. In ieder bedrijf komt wel eens een conflict voor. Doorgaans zorgt dit niet voor veel problemen is het mettertijd weer verholpen. Maar als de verschillende partijen niet meer door één deur kunnen is het tijd stappen te ondernemen. Een conflict op het werk laten broeien is slecht voor de zaken. Vaak letterlijk, want als de motivatie bij de werknemer verdwijnt is dat terug te zien in de productiviteit. Algehele productie zakt terwijl het ziekteverzuim verdubbelt. Dat is geen situatie waar u in wilt zitten. Los het probleem daarom snel en effectief op met mediation bij arbeidsconflict van Present24.

Op creatieve en actieve manieren vinden wij oplossingen voor uw problemen op de werkvloer. Vanuit een onafhankelijke en objectieve positie brengen wij de verschillende partijen om tafel om aan een goed uitkomst te werken. Met onze mediation wordt een arbeidsconflict grondig uitgezocht om tot de kern van het probleem te komen.

Mediation bij arbeidsconflict, wij pakken het zorgvuldig aan

Het voornaamste probleem dat wij tegenkomen tijdens mediation is communicatie. Vaak wordt er veel emotioneel over en weer gepraat en weinig geluisterd. Het is goed te begrijpen in een dergelijke conflictsituatie, maar het leidt tot niet veel meer dan verdere conflicten. Om tot een oplossing te komen benaderen wij het probleem vanuit onze eigen, objectieve hoek. Door de verschillende belangen en benodigdheden op een rij te zetten brengen we de ruziënde partijen samen. Met een goed beeld van hun doelstelling kunnen zij effectief naar een oplossing toe werken. Op deze manier verhelpt mediation bij uw bedrijf het arbeidsconflict.

Het team voor mediation bij arbeidsconflict

Present24 maakt uitsluitend gebruik van ervaren professionals. Zij zijn aangesloten bij het NMI, het Nederlands Mediation Instituut. Zo weet u zeker dat zij alles op alles zullen zetten om voor u het beste resultaat te realiseren. Er wordt onder meer rekening gehouden met juridische complicaties. Alles wordt geheel op wettelijke wijze afgehandeld.

Aanpak Present24 voor mediation bij arbeidsconflict

Vertrouw nu op de ervaring en het talent van onze professionals. Zij bieden mediation bij uw arbeidsconflict. Of het nu gaat om een conflict tussen u en een medewerker of simpelweg binnen uw bedrijf. Wij staan voor u klaar en een passende oplossing voor het probleem. Ontdek nu de verschillende methoden die wij aanbieden zoals online mediation. Uiteraard is ook het klassieke face-to-face gesprek nog gewoon beschikbaar. Voor meer informatie of effectieve mediation bij arbeidsconflict binnen uw bedrijf, neem snel contact op met Present24. Wij gaan direct voor u aan het werk.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen