Tips arbeidsconflict

Op zoek naar tips bij een arbeidsconflict is nooit een slecht idee. Maar de juiste vorm van bemiddeling is vaak een vereiste voor een succesvolle oplossing. Iedere onderneming krijgt er in welke mate dan ook weleens mee te maken. Een arbeidsconflict. De redenen hiervoor kunnen natuurlijk zeer uiteenlopen. Problemen in de privésfeer, stress of miscommunicatie. Zolang als de betrokkene partijen in staat zijn om wellicht met tips rondom een arbeidsconflict samen tot een oplossing te komen is er niks aan de hand. Maar als een conflict zo hoog oploopt of dat dreigt te doen dat de onderlinge communicatie helemaal vastloopt dan is professionele bemiddeling vaak de enige optie.

En dat is wij u aanbieden: Present24. Bij verschillende conflicten kunnen wij bijstaan met een passende bemiddeling gebaseerd op kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij toegang tot ons eigen online platform. In sommige gevallen kunnen wij de mediation volledig online aanbieden wat staat voor gemak en een korte doorlooptijd. Wij zijn gefocust op de oplossing en zien kansen waar anderen vastlopen in problemen. Op inspirerende wijze weten wij tegenstrijdige belangen om te zetten in praktische afspraken die een gezamenlijk doel vertegenwoordigen.

Tips bij arbeidsconflict zijn niet voldoende

Het kan natuurlijk nooit kwaad om naar tips te zoeken bij een arbeidsconflict. De praktijk leert ons dat veel conflicten veroorzaakt worden door miscommunicatie. Wat de reden ook is de gevolgen van deze problemen mogen zeker niet onderschat worden. Gebleken is dat een ongemotiveerde medewerker gemiddeld 25% minder productief is. Nog schokkender is dat blijkt dat 70% van alle verzuimmeldingen vaak te maken hebben met een conflict op het werk. Als de emotie te hoog oploopt en de onderlinge communicatie verzand dan zijn tips alleen bij een arbeidsconflict niet langer voldoende. De keuze voor een ervaren deskundige mediator kan dan staan voor winst bij beide partijen.

Present24 helpt u met:

Er zijn drie hoofdvlakken waarin mediation aanbieden, het gaat om:

  •  Ontslag
  •  Ziekteverzuim
  •  Re-integratie

Deze drie hoofdzaken lijken overeenkomstig, maar het kan in iedere situatie een compleet nieuwe uitdaging voor ons betekenen. Daarom bieden wij maatwerk als het aankomt op onze mediation.

Meer dan alleen maar tips bij een arbeidsconflict

Present24 beschikt naast haar innovatieve platform over ervaren en deskundige medewerkers. Zij zijn dan ook allen opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Wij bieden altijd een oplossing die aanzienlijk beter is dan het alternatief.

Objectief en onafhankelijk. De mogelijkheden die u bij ons ontdekt geven u de kans om tijd, energie en kosten te besparen.

Meer weten? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen