Mediator Eindhoven

Bent u op zoek naar een mediator voor uw bedrijf in Eindhoven. Conflicten op het werk komen vaker voor dan de meeste mensen zich realiseren. Het is misschien een jammer feit, maar onderdeel van iedere onderneming. Stress, misverstanden of simpelweg met het verkeerde been uit bed gestapt. We zijn allemaal mensen dat er nu en dan een conflict is hoeft geen langdurige consequenties te kennen. Maar wat nu als dat wel zo is? Als er sprake is van een arbeidsconflict dat uit de hand loopt of dreigt te doen. Als er oorzaken zijn voor een arbeidsconflict die op zichzelf al zo complex zijn dat daarvoor een passende oplossing voor gezocht moet worden. Als de emoties te hoog zijn opgelopen en het functioneren van het bedrijf in het geding komt dan is een professionele bemiddeling vaak de beste oplossing.

De keuze voor een mediator voor uw onderneming in Eindhoven kan dan staan voor winst in meerdere opzichten. En dat is wat wij bieden: Present24. Wij bieden een deskundige dienstverlening gebaseerd op kennis en ervaring. Als wij optreden als uw mediator voor u in Eindhoven dan mag u een innovatieve en inspirerende manier van werken verwachten.

Mediator Eindhoven, altijd een oplossing voor handen

Er zijn statistieken bekend die de potentiele consequenties van een arbeidsconflict op een niet te misverstane wijze benadrukken. Een ongemotiveerde medewerker zal minder productief zijn, gemiddeld wel 25%. Schokkender nog is dat blijkt dat 70% van het ziekteverzuim gerelateerd is aan een (sluimerend) arbeidsconflict. De keuze voor een mediator voor u in Eindhoven staat dan ook voor een aanzienlijke winst op de korte en lange termijn. Niet alleen in financieel opzicht, maar ook als het gaat om het welzijn. De drie gebieden waarin wij kunnen bemiddelen zijn:

  •  Ontslag
  •  Re-integratie
  •  Ziekteverzuim

Present24: innovatieve manier van mediation in Eindhoven

Als het gaat om ons aanbod aan bemiddeling dan uiteraard kunnen wij dit vertalen naar een traditionele vorm. Hiermee bedoelen we face tot face en alle correspondentie schriftelijk. Maar wij bieden u ook toegang tot ons eigen online platform. In sommige gevallen is een arbeidsconflict ook volledig online te bemiddelen. De voordelen zijn voor de hand liggend. 24/7 toegang tot uw dossier, een snelle doorlooptijd en een grotere bereidheid te participeren door alle partijen. Een hybride vorm bestaat natuurlijk ook.

Meerwaarde door de vakkundigheid van uw mediator voor u in Eindhoven

Ondanks onze kennis, ervaring en ons eigen online platform is de kracht van Present24 altijd nog onze bemiddelaars. Al onze mediators zijn opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Dit garandeert dat wij erkend worden door de respectievelijke overheidsorganen en dat we vertrouwelijk omgaan met alle gegevens. Zoals u mag verwachten.

Bij Present24 staat niet het arbeidsconflict, maar de oplossing centraal. Als landelijk opererende organisatie kunt ook u gebruik maken van een mediator van ons voor u in Eindhoven.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen