Mediator Utrecht

Een mediator Utrecht voorziet u van een onmisbare dienstverlening. Dat conflicten of ‘ruzies’ op het werk niet altijd te voorkomen zijn zal u waarschijnlijk niet verbazen. We zijn allemaal mensen en ieder bedrijf kent momenten van stress waardoor de onderlinge verhoudingen onder spanning kunnen komen te staan. Een gegeven waar we mee te maken krijgen en waar we toch een oplossing voor moeten vinden. Maar wat nu als het arbeidsconflict dreigt te escaleren. Als er sprake is van (onzichtbare) problematiek die de oorzaak is van het conflict. Als de emotie te hoog is opgelopen en beide partijen zonder tussenkomst niet gezamenlijk tot een resolutie kunnen komen. In deze situaties is het in alle gevallen te kiezen voor een mediator voor uw bedrijf in Utrecht.

Daarvoor bent u bij ons dan aan het juiste adres: Present24. Wij zijn degene die een deskundige, objectieve en onafhankelijke bemiddeling kunnen aanbieden. Wij nemen het arbeidsconflict en de aard ervan zeer serieus. Maar het is de oplossing die bij ons centraal staat. In alle gevallen bieden wij een passende oplossing die altijd meerwaarde kent tegenover het alternatief. Een mediator voor u in Utrecht kan de verhoudingen rechttrekken en de motivatie weer op peil brengen. Juridische kosten en een langdurige procedure kunnen voorkomen worden. En bovenal zal het welzijn van alle betrokken partijen een voorrang krijgen in onze bemiddeling.

Mediator Utrecht, elk arbeidsconflict wordt aangepakt

Het verschil tussen een mediator voor bedrijfsconflicten en een hulpverlener in het algemeen is dat de eerstgenoemde ook rekening moet houden met zakelijke aspecten. Het doel is altijd om de onderneming te ondersteunen. En in het geval van ontslag de medewerker in een situatie te plaatsen die leid tot een snelle en gezonde vervolging op de arbeidsmarkt. Om de welzijnsdoeleinden te combineren met een praktische en optimale aanpak kunt u gebruik maken van ons online platform. De voordelen:

  •  Snel en effectief
  •  Verhoogde motivatie tot participatie
  •  24/7 toegang tot uw dossier

Uiteraard bieden wij ook traditionele bemiddeling aan of een hybride vorm. Een mediator van Present24 kan voor u in Utrecht op maat worden ingezet.

Present24: Mediator in Utrecht

Als een conflict hoog is opgelopen of dat dreigt te doen dan is het een uitdaging om beide partijen samen te brengen in duidelijke afspraken die alle belangen behartigen. Daarom ontdekt u bij ons bemiddelaars die allen zijn opgenomen in het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Dit garandeert kennis en ervaring. Een objectieve en onafhankelijke houding en een doeltreffende manier van werken. Een mediator die wij voor u in Utrecht inzetten zal gegarandeerd resultaten behalen.

U kunt nog veel meer informatie vinden op de website. Maar u bent natuurlijk altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ontvang vrijblijvend informatie over mediation of het oplossen van arbeidsconflicten
U kunt zich altijd uitschrijven.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw aanvraag en eventueel om u maximaal 4 keer per jaar te mailen met relevante informatie over arbeidsrecht of het oplossen van arbeidsconflicten.

Bezig met versturen